't Inventielke online........ WWW.INVENTIELKE.NL

Op 2 september 2004 is de geheel vernieuwde website weer in de lucht gehesen en feestelijk ten doop gehouden.

Op deze site vind je van alles over 't Inventielke en haar leden.  De gebruikelijke flauwekul, maar ook foto's, het repertoire en het programma voor de komende periode. Doelgroep is dan ook niet enkel de in blaaskapellen geinteresseerde web-surfer, maar vooral ook de Inventielen zelf. 

Graag verwijzen wij op onze pagina door naar sites die op een of andere manier een relatie met 't Inventielke hebben. Dus, heb je interesse in een verwijzing naar je eigen site, of zijn er andere zaken wat betreft deze pagina's op het Web die je per se kwijt wilt, aarzel dan niet, en mail naar: webmaster@inventielke.nl.

Je krijgt (waarschijnlijk) reactie, maar misschien moet je wel even geduld hebben. 

 

Als je ons een keer in levende lijve wilt zien, kom dan beslist een keer kijken bij een van onze optredens of bezoek de repetitie-avond op donderdag !! En wil je ons vervolgens uitnodigen om een evenement op te luisteren, neem dan contact op met het secretariaat: secretariaat@inventielke.nl.

 

Op 1 juni 1997 is 't Inventielke voor 't eerst on-line gegaan met webmaster Peter van Zon.
Drang naar vernieuwing heeft de site vanaf november 2002 lange tijd de status "under construction" verleend.

De vernieuwing heeft een nieuwe impuls gekregen door de bouw (gereed juli 2004) van een nieuwe Inventielen- website door Ivo Smits,  op initiatief van (zijn "grote broer") Martijn. 

De definitieve versie is gemaakt door Stephan Schets en bereikbaar via de eigen domeinnaam sinds 2 september 2004. In de zomer van 2008 heeft Inge Donkervoort het stokje overgenomen van Stephan en probeerde zij de site actueel te houden. Echter vanaf de zomer 2009 heeft Toine de site overgenomen en wordt deze langzaam omgevormd en actueel gehouden.
 

 

Deze website kan het best worden bekeken met een resolutie 1024 x 768 pixels.

inventielke.nl is hosted bypowered by