OVER 'T INVENTIELKE

-GESCHIEDENIS-

’t Inventielke is ontstaan in oktober 1984 toen een vriendengroep besloot een blaaskapel op te richten om met de carnaval muziek te gaan maken. Inmiddels bestaan we al weer 37 jaar en hebben we er al memorabele jubilea opzitten. (Zie foto's)


Met een wisselende bezetting  maken wij niet alleen  muziek tijdens de carnaval, maar ook tijdens de jaarlijkse wijnfeesten in Duitsland, op braderieën, feesten en partijen.

We spelen een gevarieerd repertoire, van Pop tot Dixieland, van 80's tot recente Top-40 hits en voor speciale gelegenheden wordt het repertoire aangepast.


Om het zowel voor de muzikanten als voor het publiek interessant te houden wordt er voortdurend nieuwe muziek ingestudeerd en worden oude nummers aan de kant gelegd. Door deze uitgebreide set-list kunnen we u een middag of avondvullend programma aanbieden.

’t Inventielke bestaat uit ongeveer 16 muzikanten, maar is ook altijd op zoek naar nieuwe aanwas.


Ben jij een enthousiaste muzikant, houd je wel van een feestje en zoek je nog een super gezellige kapel met een uitdagend repertoire, neem dan contact met ons op via secretariaat@inventielke.nl

-REPERTOIRE-